House of Care

Akupunktur

Mit navn er Brian Hangaard, og jeg er uddannet akupunktør og auriculoterapeut (øreakupunktur) med en posturologisk overbygning. Jeg har en grunduddannelse som fysioterapeut. Jeg er medlem af brancheforeningen Praktiserende Akupunktører og er RAB-godkendt (Registreret Alternativ Behandler). Akupunktøruddannelsen er med rod i den traditionelle kinesiske medicin fra Akupunktur Akademiet i Århus.

Første behandling starter med en samtale, hvor jeg spørger ind til dine symptomer og dit helbred generelt. Der er afsat 1 1/4 time inkl. samtale og journal optag ved den første behandling.

Du kan læse nærmere om de behandlingsformer jeg tilbyder her på siden.


Book tid online

Brian akupunktør hos House of Care i Hammel

Brian Hangaard - akupunktør

akupunkturbehandlinger hos House of Care i Hammel

Behandlinger

Akupunktur

Akupunktur er en behandling med sterile nåle. Det er en afbalancerende behandling for hele kroppen. Dermed behandles hele mennesket og ikke blot de enkelte symptomer. Ved akupunkturbehandling udvælges akupunkturpunkter på kroppen. Formålet er at stimulere kroppens egen evne til at genoprette balancen og få harmoni mellem krop og sjæl.

Øreakupunktur

Øreakupunktur er en behandlingsform, hvor hele kroppen er repræsenteret i øret. Jeg benytter flere redskaber, når jeg behandler med øreakupunktur; ASP nåle (sterile), der sidder i op til 2 uger og falder ud af sig selv og almindelige akupunktur nåle.

Akupressur (akupunktur uden nåle)

Akupressur virker efter samme principper som akupunktur, bare uden nåle. Punkterne stimuleres ved at trykke med fx tommelfingeren.

Cupping (vakuumkopper på huden)

Cupping er specielt velegnet til lidelser hvor der blandt andet er smerter, kredsløbsproblemer og hovedpine. Cupping virker ved, at man laver et undertryk i fx en glaskop. Koppen suges fast til huden, og det giver en øget cirkulation af blod i området. Behandlingen vil med stor sandsynlighed efterlade mærker, men det er ufarligt og forsvinder af sig selv. Kopperne kan sidde i et specifikt område eller de bevæges langs muskler.

Gua Sha (skrabeteknik på huden)

Gua Sha er en teknik, hvor man skraber/gnider på huden. Huden smøres først ind med olie. Gua Sha virker ved at øge blodcirkulationen og tilførslen af energi til det område. Gua Sha påvirker huden og der kan komme mærker efter behandlingen som er ufarlige og forsvinder fa sig selv.

Tui Na (kinesisk massageform)

Tui Na er en massageform, hvor der blandt andet arbejdes på akupunkturpunkter. Teknikkerne i Tui Na har til formål at få løst op for stagnationer, så blod igen kan cirkulere frit og forsyne muskler, organer og væv med energi og næring.