Vi tilbyder nu også massage behandlinger

House of Care
Akupunktur og posturologi behandllinger hos House of Care i Hammel

Akupunktur og posturologi

Mit navn er Brian Hangaard. Jeg er uddannet akupunktør, auriculoterapeut (øreakupunktur) og fysioterapeut. Som uddannet akupunktør kan jeg behandle en lang række tilstande, symptomer og lidelser. Jeg har en særlig interesse ift. - smerter, hovedpine, migræne, søvnforstyrrelser og fordøjelsesproblematikker. Behandlingen genskaber balancen og energien i din krop, så du eks. kan vende tilbage til dit arbejde, genoptage din fritidsinteresse, få mere energi i hverdagen eller noget helt fjerde.

Du kan også få yderligere information på min egen hjemmeside www.acu-sense.dk


Book tid online

Brian akupunktør hos House of Care i Hammel

Brian Hangaard - akupunktør

akupunkturbehandlinger hos House of Care i Hammel

Behandlinger

Vi modtager kontanter og MobilePay

Akupunktur

Akupunktur er en behandling med sterile nåle. Det er en afbalancerende behandling for hele kroppen. Dermed behandles hele mennesket og ikke blot de enkelte symptomer. Ved akupunkturbehandling udvælges akupunkturpunkter på kroppen. Formålet er at stimulere kroppens egen evne til at genoprette balancen og få harmoni mellem krop og sjæl.

Øreakupunktur

Øreakupunktur er en behandlingsform, hvor hele kroppen er repræsenteret i øret. Jeg benytter flere redskaber, når jeg behandler med øreakupunktur; ASP nåle (sterile), der sidder i op til 2 uger og falder ud af sig selv og almindelige akupunktur nåle.

Japansk meridian terapi

Japansk meridian terapi udføres primært ved at mærke på maven, underarme og underben. Behandling er ved at trykke på udvalgte akupunkturpunkter uden brug af nåle.

Gua Sha (skrabeteknik på huden)

Gua Sha er en teknik, hvor man skraber/gnider på huden. Huden smøres først ind med olie. Gua Sha virker ved at øge blodcirkulationen og tilførslen af energi til det område. Gua Sha påvirker huden og der kan komme mærker efter behandlingen som er ufarlige og forsvinder fa sig selv.

Priser

Vi modtager kontanter og MobilePay
Behandling Priser
Akupunktur 500,00 kr.
Klippekort 4 x behandlinger 1.800,00 kr.
Myggebehandling 100,00 kr.
Zoneterapi hos House of Care i Hammel