Vi åbner den 6. april. Alle skal medbringe vaccinationspas eller negativ Coronatest max. 72 timer gammel (behandling ved fodterapeut, akupunktør og fysioterapeut dog undtaget).

House of Care
Frisør hos House of Care i Hammel

Frisør

House of Care i Hammel byder Jer indenfor, i en frisørsalon, der oser af god atmosfære og god tid til vores kunder, hvor du og dit hår er i centrum.

Skal du klippes, farves eller permanentes, kan du trygt bestille tid hos os, da vi udfører alle slags frisørbehandlinger med godt humør. Bliv forkælet med en hårvask i vores luksuriøse massagestol og nyd en kop kaffe, eller anden forfrisking, mens vi ordner dit hår.

Vi er 2 frisører i salonen, som begge har gennemgået den 4 årige frisøruddannelse. Vi har tilsammen mange års erfaring inden for frisørfaget, så du er sikret en god og professionel behandling. Derudover har House of Care også en frisørelev, som er i mesterlære og pt. igang med selvsamme frisørudannelse.

Vi holder os helt opdateret på nye trends og deltager selvfølgelig ofte i kurser, så vi kan tilbyde dig, den bedste vejledning og behandling. Så kig ind, ring eller bestil tid online.

Frisørsalonen fører endvidere salg af lækre hårplejeprodukter, som Evo, My.Organics, Unite og Ghd der er ideelle produkter til styling og care. Derudover fører vi også salg af Ghd føn og glattejern, så du selv kan style dit hår. Du kan også købe børster fra Fan Palm og hårpynt fra By Stær. Så spørg endelig og du skal få professionel vejledning til de produkter, der lige præcis passer til dig og dit hår.

Som noget nyt tilbyder vi i frisørsalonen også behandlinger af bryn og vipper. Nærmere information om behandlingerne og priserne kan du finde her på siden.

Vi glæder os til at se dig i salonen.


Book tid online

Hanne frisør hos House of Care i Hammel

Hanne - frisør
Medlem af dansk Frisørmesterforening- jysk Frisørakademi

Jette frisør hos House of Care i Hammel

Jette - frisør (barselsvikar)
Tidligere selvstændig frisør samt bestyrer af frisørsalon

Mathilde frisørelev hos House of Care i Hammel

Mathilde - frisørelev

Louise frisør hos House of Care i Hammel

Louise - frisør
Tirsdag 9-17 - onsdag 9-18
På barsel

Frisør behandling hos House of Care

Priser

Behandling Priser
Børneklip fra 220,00 kr.
Dameklip fra 475,00 kr.
Herreklip fra 310,00 kr.
Farv inkl. klip fra 940,00 kr.
Reflekser inkl. klip fra 940,00 kr.
Permanent inkl. klip fra 995,00 kr.
Retning af bryn 150,00 kr.
Farvning af bryn incl. tilretning 185,00 kr.
Farvning af vipper 165,00 kr.
Farvning af vipper og bryn incl. retning 250,00 kr.