House of Care

Frisør

House of Care i Hammel byder Jer indenfor, i en frisørsalon, der oser af god atmosfære og god tid til vores kunder, hvor du og dit hår er i centrum.

Skal du klippes, farves eller permanentes, kan du trygt bestille tid hos os, da vi udfører alle slags frisørbehandlinger med godt humør. Bliv forkælet med en hårvask i vores luksuriøse massagestol og nyd en kop kaffe, eller anden forfrisking, mens vi ordner dit hår.

Vi har gennemgået den 4 årige frisøruddannelse, og har mange års erfaring inden for frisørfaget, så du er sikret en god og professionel behandling.

Vi holder os helt opdateret på nye trends og deltager selvfølgelig ofte i kurser, så vi kan tilbyde dig, den bedste vejledning og behandling. Så kig ind, ring eller bestil tid online.

Frisørsalonen fører endvidere salg af lækre hårplejeprodukter, som United, Evo og Ghd, der er ideelle produkter til styling og care. Derudover fører vi også salg af Ghd føn og glattejern, så du selv kan style dit hår. Du kan også købe børster fra Fan Palm og hårpynt fra By Stær. Så spørg endelig og du skal få professionel vejledning til de produkter, der lige præcis passer til dig og dit hår.

Vi glæder os til at se dig i salonen.


Book tid online

Hanne frisør hos House of Care i Hammel

Hanne - frisør
Medlem af dansk Frisørmesterforening- jysk Frisørakademi

Louise frisør hos House of Care i Hammel

Louise - frisør
Tirsdag 9-17 - onsdag 9-18

Mathilde frisørelev hos House of Care i Hammel

Mathilde - frisørelev

Frisør behandling hos House of Care

Priser

Behandling Priser fra
Børneklip 210,00 kr.
Dameklip 465,00 kr.
Herreklip 300,00 kr.
Farv inkl. klip 930,00 kr.
Reflekser inkl. klip 930,00 kr.
Permanent inkl. klip 985,00 kr.