Vi tilbyder nu også massage behandlinger

House of Care
Hudpleje hos House of Care i Hammel

Hudpleje

Vi mener, at alle har ret til at føle sig smukke, glade og veltilpasse i egen krop. Uanset om du blot ønsker at forkæle dig selv, eller mangler hjælp til at forbedre noget ved dig selv, du er ked af, så har vi uden tvivl en behandling, der kan tage din naturlige skønhed og velvære til nye højder.

Vores omfattende udvalg af behandlinger er skræddersyet til at imødekomme dine æstetiske og wellness behov for at genoprette din hud og krop for et mere ungdommeligt udseende og følelse. Vores mål er at give dig de mest naturlige og smukke resultater. Vi er dedikeret til anti-aging behandlinger, din huds sundhed, ansigtsforyngelse og krops regeneration for at få dig til at føle dig mere frisk, smuk og selvsikker, for at få det naturlige ungdommelige dig frem.

Vi giver gratis og uforpliogtende konsultation
En grundig vejledning og dialog forud din behandling er vigtig, både for dig og for os. Udover sikkerhed og høje faglige standarder, handler kvalitet for os også om grundig vejledning, afstemning af forventninger og ærlighed.

Vores høje serviceniveau er netop vores stærkeste træk. Du skal have den bedste oplevelse, når du besøger os – hver gang. Saml derfor dine behandlinger ét sted, og læg din skønhed og velvære trygt i vores hænder.


Book tid online

Michelle hudspecialist hos House of Care i Hammel

Michelle - hudspecialist